Uncategorized

Cafeaua de dimineața

Hello!

Am lipsit poate mai mult decât trebuia de aici, dar revin in forța…curând 🙂 a fost o perioada încărcată, poate mai încărcată decât as fi crezut.

Azi am sa va povestesc de efectele nelipsitei cafele de dimineața 😀

Suntem milioane de oameni  in jurul lumii la care ne începem ziua cu o doza de cofeina . Ne trezim si mergem  dormind încă spre Bucătărie, ca sa ne pregătim cafeaua . Ea este cea care ne trezește  încet la viața prin aroma sa,  pe măsura ce o bem simțim cum prindem puteri pentru încă o noua zi. Ne îmbunătățeste memoria, digestia si stimulează activitatea intelectuala.

Consumul moderat de cafea are efecte benefice asupra organismului, însă trebuie sa fim atenți sa nu o consumam in exces, de multe ori facem acest lucru de plictiseala sau doar pentru ca sa ținem companie cuiva , deși am consumat deja 2-3 cafele ziua respectiva, așadar, consumul ei ar trebui sa fie limitat, altfel poate sa ne facă rău, la fel cum fac rău si anumite alimente consumate in exces sau băuturile alcoolice . De preferat ar fi sa consumam o cafea dimineața si una după-masa, nu mai târziu de ora 16.00.

Insa , înainte de a o consuma,îți recomand sa începi ziua cu un pahar de apa. Încearcă sa nu adaugi diverse ingrediente, gen lapte condensat, zahăr . Dacă totuși vrei sa o îndulcești, folosește miere sau zahăr brun, dar moderat si in acest caz.

O sa închei cu un citat care spune ca:

„In spatele unei femei de succes se afla o cantitate considerabila de cafea” Stephanie Piro

si cu o poza cu ceea ce am savurat eu azi dimineata  -latte machiatto cu caramel.

image

Have a nice day! Kisses

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s