Uncategorized

Sa mergem la vot. Viitorul ne apartine!

Mai este o zi pana la alegerile prezidentiale, maine mergem la vot! Multi sunt scarbiti, nu mai vad nici un orizont, spun ca nu merg la vot pentru ca toti sunt hoti, corupti, ca sa le arate candidatilor ca nu sunt competenti, ca nu au incredere in ei, si eu sunt scarbita maxim de ce se petrece in tara asta si e absolut normal.

Indiferent pe cine sustii, du-te si voteaza-l, iar daca crezi ca cei de la putere nu sunt capabili, du-te si voteaza-i pe ceilalti, variante sunt suficiente.
Toti sunt hoti, dar trebuie schimbati actualii, au furat prea mult , iar poate dintre cei care urmeaza vor fura mai putin sau, cel putin nu mai fura astia!!!

Este clar ca in turul 2 intra Ponta cu Iohannis, ceilalti oricum nu au sanse suficiente, iar tu daca tii cu alt candidat, tot trebuie sa mergi la vot, nu sa afirmi ca nu are sens pentru ca oricum nu iese presedinte. Sa-ti spun si de ce! Adevaratele jocuri se fac abia in turul doi, cand se fac aliante, iar candidatul este dispus sa puna in practica ideile celorlalti. 

Am mers de fiecare data la vot in ultimii 3 ani, o sa merg si acum pentru ca nu sunt de acord ca sa aleaga altcineva pentru viitorul meu si al tarii mele, pentru ca e dreptul meu si obligatia mea ca cetatean roman.

Tot timpul am incercat sa votez cu cel care reprezenta un rau mai mic,si cred ca am ales bine de fiecare data, mi-au dovedit-o cu timpul.
Eu votez cu Iohannis, este primul candidat pe care il sustin public, pentru ca mi-a dovedit ca poate schimba unele lucruri. Nu va indemn sa votati cu el, insa ganditi-va bine, analizati si decideti voi cine poate da o noua fata Romaniei.

Du-te la vot, arata ca iti pasa de viitorul tau si al Romaniei, indiferent cu cine votezi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s